contacts_content

IDĖJA

Dine in the Dark – tai unikali valgymo patirtis, atversianti kelius į naują, magišką skonių pasaulį. Aklina tamsa sukurs nepaprastą atmosferą, kurios apsuptyje pradėsite intriguojantį žaidimą su savo juslėmis. Nematysite visiškai nieko: apgraibomis mėginsite surasti stalo įrankius, lėkštes, maistą pasmeigti ant šakutės… Vis dėlto, didžiausias iššūkis bus suvokti, ką valgote. Tai bus kažkas, ką ragavote bent kartą gyvenime, o gal kažkas puikiai pažįstamo, tačiau, akims „nesufleruojant“, ką dedate į burną, valgio skonis gali būti visai kitoks nei tikėjotės. Turėsite pasikliauti savo uosle ir skonio receptoriais, kurie tamsoje tampa daug jautresni. Patys įsitikinsite – tai nėra mitas!

 

contacts_content

KAIP TAI VYKSTA?

Kai užsiregistruosite pasirinktu metu, lauksime Jūsų atvykstant į vakarienę. Atvykus į restoraną, būsite palydėti į paslaptingą salę, tačiau prieš tai paprašysime Jūsų išjungti visus prietaisus, kurie galėtų skleisti šviesą – šviesa vakarienės metu gali būti žalinga Jūsų akims ir absoliučiai sugadinti vakarienės tamsoje paslaptį tiek Jums, tiek kitiems svečiams. Kai patogiai įsitaisysite prie staliuko, padavėjai priims Jūsų užsakymus. Jei esate alergiški, prašome apie tai pranešti ir rezervacijos metu, ir užsisakant maistą.

 

contacts_content

MENIU

„Dine in the Dark“ meniu yra laikomas paslaptyje. Galime išduoti, jog Jūsų laukia trijų patiekalų vakarienė, kurią sudaro užkandis, karštasis patiekalas bei desertas. Vis dėlto, apie laukiančias staigmenas nežinosite iki pat paragavimo akimirkos – tai leis Jūsų juslėms pasiekti jautrumo viršūnę ir patirčiai suteiks dar daugiau unikalumo. Gėrimai į kainą neįskaičiuoti, jų galėsite užsisakyti vakarienės metu.

Jei esate alergiški ar turite specifinių pageidavimų maistui (esate vegetaras, veganas), prašome apie tai pranešti rezervacijos metu.

Linkime Jums malonios ir nepamirštamos patirties!

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais naudojame slapukus. Daugiau apie slapukus Privatumo politikoje